Zyra e Punës Gjirokastër: Për një javë punësuam 22 persona


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Punësimi si një nga prioritetet e qeverisë, ka shënuar rritje ku vetëm në 7 ditët e fundit të kësaj jave, përmes Zyrave të Punës janë punësuar 858 persona në të gjithë vendin.

Sipas statistikave nga Zyrat e Punës, rezulton se qarqet e Tiranës, Durrësit, Korçë, Korçës dhe Vlorës kanë numrin më të madh të të punësuarve, falë zyrave të punës. Ndërkohë në qarkun e Gjirokastrës u punësuan 22 persona, nga këta në bashkinë Gjirokastër 14, në Tepelenë 4 dhe Përmet 4.