Zgjedhjet e 30 qershorit, këta janë 21 emrat e Këshillit të ri Bashkiak të Dropullit


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Argjirolajm.net zbardh listën e fituesve të Këshillit të ri Bashkiak të Dropullit. Nga 21 vende, PS ka marrë 17 këshilltarë. MEGA ka marrë 3 dhe PDS-ja 1 këshilltar. Më poshtë emrat.

KESHILLTARET E PS

1.Elefteria Karanxha

2.Panajot Lula

3.Marjeta Xhumba

4.Foto Zhonga

5.Donika Bauci

6.Anastas Iso

7.Vjoleta Ndrico

8.Panajot Dhefto

9.Eljona Mano

10.Dhimitraq Paspali

11.Maria Jovani

12.Llaokrati Konomi

13.Luljeta Pirali

14.Kristo Varsami

15.Zhaneta Dralo

16.Maksi Qendro

17.Angjeliqi Praso 

KESHILLTARET E MEGA-s

18.Dhimitri Koca

19.Vasiqi Nika

20.Jorgo Luleme

KESHILLTARET E PDS

21.Zhuljeta Dhima