Zbardhen 37 kandidatët e PS-së për Këshillin Bashkiak Gjirokastër (Emrat)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

37 emra kandidon Partia Socialiste për Këshillin Bashkiak të Gjirokastrës në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. Argjirolajm.net zbardh listën e depozituar në KQZ. Renditja e kandidatëve është si më poshtë. Pasi ta lexoni, e deklarojmë të hapur ‘sherrin’ dhe telefonatat nga pakënaqësia për një renditje më të mirë. 

1.Bledar Kaci (Kryetar i PS)

2.Lindita Rova (Drejtoresha e Arsimit)

3.Anesti Bashari (Kryetari i FRESSH)

4.Merita Isaraj

5.Asllan Karagjozi

6.Blerta Kallanxhi

7.Gentian Llogo

8.Ciljeta Metaj

9.Arqile Zhapa

10.Argjiro Muho

11.Armand Hilaj

12.Valentina Balloma

13.Maksim Hoxha

14.Kaliope Rami

15.Vladimir Naci

16.Ilira Hilaj

17.Petrit Brahimi

18.Manjola Shehaj

19.Lavdi Hasani

20.Zamira Veizi

21.Kreshnik Babameto

22.Florika Qafzezi

23.Ylli Muho

24.Arbora Kora

25.Shkelqim Guce

26.Anila Jaubelli

27.Murat Kerraj

28.Tefta Sufati

29.Klaudio Imeraj

30.Bukuri Rustemi

31.Foto Fuqi

32.Fiqirete Pesha

33.Fadil Frëngu

34.Majlinda Aliko

35.Melpomeni Manxhari

36.Lorenc Lazo

37.Xhezair Ruko