‘Xheku’ i Tepelenës i lë pa fjalë të gjithë, shihni si është futur në Kuvend Tërmet Peçi (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nëse dikush do ta kishte parë në rrugët e Tiranës Tërmet Peçin këtë të enjte, me siguri mund të mendonte se është nisur për vrap. Me atlete të bardha, bluzë të bardhë pambuku, Peçi ishte në kulmin e sportivitetit të tij. Por, në fakt, ai u pa duke hyrë në Parlament dhe nuk dihet arsyeja pse kryetari i Bashkisë Tepelenë po shkonte aty.