Vijon përçarja tek LSI, një tjetër kandidat pranon të marrë mandatin


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Nimet Musaj nga lista e Lëvizjes Socialiste për Integrim në Fier është një tjetër kandidat, i cili ka pranuar mandatin e deputetit.

Mësohet se Musaj ka dorëzuar sot në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, formularin e vetëdeklarimit, duke hedhur kështu hapin e parë ligjor drejt marrjes së mandatit të deputetit.

Një ditë më parë edhe Ralf Gjoni nga lista e LSI pranoi mandatin e deputetit.