Vijojnë largimet e drejtorëve në jug, ikën kreu i Hipotekës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Rotacion në Kadastren e Vlorës. Jep dorëheqjen Florian Almadhi, drejtori i Kadastrës në qytetin bregdetar. Arsyet nuk janë bërë të ditura.

Almadhi është zëvendësuar nga Alteo Nazëraj.

Ky lajm vjen një ditë pasi në Elbasan, dha dorëheqjen drejtori i Tatimeve Bedri Bejtja.

Në detyrën që mbante më parë Bejtja, është deleguar Vangjel Ranxha. 

Javën e shkuar është larguar nga detyra drejtori i OSHEE Sarandë dhe drejtori i Tatimeve.