VIDEO/ Tri femra topless shkaktojnë përleshje në plazh


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Tri femra topless për pak sa nuk shkaktuan një përleshje në një plazh të Argjentinës, për shkak të sjelljeve të tyre të çuditshme.
Policët iu afruan atyre në resortin turistik “Necochea” në Buenos Aires, pasi u njoftuan nga turistët e tjerë, që u ndien të ofenduar.
Sipas tyre, tri femrat duhet të gjenin një vend tjetër për të dalë në të tillë mënyrë.
Kur 20 punonjës policie iu afruan dhe i thanë të vishen përshtatshëm, tri femrat iu përgjigjën se edhe ato kishin të drejtë që të shkonin topless në plazh, njësoj si edhe një mashkull.