VIDEO/ Kolazhi i Ramës me pamje nga Gjirokastra


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kolazh me disa prej thesareve të natyrës dhe të trashëgimisë historike nga qarku i Gjirokastrës. Kjo ka qenë ajo që ka përzgjedhur numri një i Qeverisë, Edi Rama, i cili është rikonfirmuar tashmë edhe për katër vitet e ardhshme, për të uruar “Mirëmëngjesi” ndjekësve të tij në rrjetin social “Facebook”.

Ja statusi i plotë  

MIRËMËNGJES 

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë kolazh të disa prej thesareve të natyrës dhe të trashëgimisë sonë historike nga qarku i Gjirokastrës.