VIDEO e plotë/ Ja terrori i ekstremistit grek ne Bularat


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

ArgjiroLajm.net ka siguruar videon e ekstremistit grek të vrarë në Bularat nga përplasja me armë me forcat e RENEA. Në video duket qartë se si personi i armatosur ka nisur sulmin mbi policinë, pa pasur shkëmbim zjarri prej tyre, dhe ka rrezikuar jetën e banorëve.

Sikur policia t’i ishte kundërpërgjigjur zjarrit në qendër të fshatit, mund të merrte jetë njerëzish. Më pas policia e ka ndjekur atë rreth 1 km mbi fshat dhe e ka asgjesuar pas pesë orësh negociatash, ndërkohë që kanë shkëmbyer zjarr.