Vendi më i ri për tatuazhe në trupin e femrave!


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

          Mjeshtri i tatuazheve John Boy, thekson që tatuazhet në kërdhokull do të jenë vend i paevitueshëm të cilin femrat do ta zbukurojnë me ngjyra. Dhe do të duhej t’i besojmë, sepse në karrierën e vet u ka bërë tatuazhe Justin Beiber-it, Kendal Jenner-it dhe Sofia Richie-t.

“Kjo është zona më e mirë për tatuazhe, sepse shumë lehtë mund të mbuloni tatuazhin apo edhe t’ia tregoni tërë botës”.

Nëse akoma nuk jeni të sigurta që ky është vendi më i mirë, shikoni tatuazhet në kërdhokull…