Tymi kancerogjen nga djegia e plehrave mbulon Përmetin, heshtje nga Inspektoriati i Mjedisit në Gjirokastër (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Menaxhimi i mbejteve urbane në Bashkinë Përmet mbetet një problem shqetësues, duke kërcënuar dhe perspektivën turistike të qytetit që ka zgjedhur të promovohet me sloganin: “I kemi të gjithë përveç detit”.

Rreth 3 muaj më parë Argjirolajm.net denoncoi djegien e plehrave pranë qytetit, por që prej atëhere nuk është marrë asnjë masë nga Inspektoriati i Mjedisit në Gjirokastër, për aq kohë sa djegia vijon ende duke rrezikuar jetën banorëve vendas dhe turistëve që vijnë në këtë qytet.

Ne po ju sjellim më poshtë një video të xhiruar mbrëmë pranë fushës ku Bashkia Përmet djeg plehrat. Tymi kancerogjen më pas përhapet në të gjithë qytetin duke rrezikuar jetën e njerëzve. Kjo është një masakër mjedisore që i bëhet Përmetit me lejen e bashkisë. Shihni pamjet. 

©argjirolajm.net