Tv Gjirokastra del blof me kronikën për portalin e bashkëqeverisjes, shihni pamjet (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

 Platforma e bashkëqeverisjes me qytetarët e prezantuar në tetor të vitit 2017 nuk është aq e njohur për qytetarët në Gjirokastër. Ndonëse televizioni publik Gjirokastra kishte përgatitur sot një kronikë për këtë çështje dhe ku pretendohej se qytetarët kishin njohuri për portalin dhe madje e përdornin, fjalët e vetë njerëzve të pyetur në rrugët e ’18 Shtatorit’ e tregonin të kundërtën. Përjashto disi vajzën e parë, personat e tjerë flasin totalisht për një gjë që nuk ia kanë haberin. Shihni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.