Turisti i huaj habit Gjirokastrën, shëtit më minifund nëpër kalldrëme


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një turist ka habitur ditën e sotme kalimtarët në Gjirokastër.

Siç nuk është parë më parë, tursti i gjinisë mashkull ka dalë rrugëve me kalldrëme i veshur me minifund.

Kaq ka mjaftuar që fotoja të bëhet virale në rrjet dhe të komentohet nga persona të shumtë.