Tundet Shqipëria, tërmet 5.6 ballë


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pas lëkundjeve të para të tërmetit, 5.6 ballë, të tjera lëkundje janë ndier disa minuta më pas. Lëkundja është ndier në Tiranë, Durrës, Fier e Vlorë. Sipas të dhënave, thuhet se tërmeti në Shqipëri ka pasur magnitude 5.6; ora lokale kur ra 11:01 minuta në thellësinë 10 km. Epiqendra ishte në Gjirin e Lalëzit në Durrës