Trendi më i ri i të rinjve, bluza me foton e Ramës: “Kur do flasim?”


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kërkesa e Edi Ramës për dialog me studentët është kthyer tashmë në një trend për të rinjtë shqiptarë. Në rrjetet sociale qarkullojnë këto foto ku duken të rinj që kanë stampuar në bluzat e tyre foton e Ramës që lutet: “Kur do flasim?” Këto foto janë shfaqur në shumë rrugë të kryeqytetit ku të rinjtë nuk hezitojnë që të veshin bluzat më në modë për momentin në Tiranë.