Trafikim i mjeteve motorike, i riu nga Gjirokastra kallëzohet në Prokurori


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një i ri nga Gjirokastra është kallëzuar në Prokurori. Sipas njoftimit për media, 24-vjeçari me inicialet A.V, akuzohet për dy vepra penale: trafikim të mjeteve motorike dhe falsifikimi i vulave, i stampave ose i formularëve. Policia nuk jep më shumë detaje rreth këtij rasti. Cështja është nën hetim nga organi i akuzës.

© ArgjiroLajm.net