Tjetër aksident 20 metra poshtë vendit ku vdiq gruaja shtatzanë (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Pak metra larg vendit ku humbi jetën në aksident gruaja shtatzënë, ka ndodhur një përplasje tjetër makinash. Fotot tregojnë mjetet që kanë dalë nga rruga pas përplasjes, në një distancë shumë të afërt me aksidentin e parë ku humbi jetën gruaja. Fatmirësisht ky aksident i dytë ka përfunduar pa viktima.