Tifozët e Këlcyrës të luajtur mendsh. Pas dhunës ndaj arbitrit, tani bllokojnë rrugën


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Zhvillime të reja sa i takon ngjarjes së djeshme në ndeshjen derbi në Kategorinë e Dytë mes Përmetit dhe Këlcyrës, ku pati dhunë fizike masive nga lojtarët e Këlcyrës ndaj gjyqtarit Paço. Me qindra tifozë të Këlcyrës mësohet se kanë bllokuar rrugën, dukë kërkuar të lirohen sa më parë futbollistët e arrestuar për dhunën nga Policia e Përmetit. 

Ata e akuzojnë arbitrin Alvi Paço se ka marrë rryshfet nga ekipi i Përmetit për atë ndeshje dhe e ka bërë denoncimin pas dhunës, për të fshehur një gjë të tillë. Policia e Përmetit ka arrestuar lojtarët e Këlcyrës Entilion Kamberaj, Andi Hina dhe Meleq Xhakollari.