Thirrje për ndihmë nga Gjirokastra, Maradona Ibrahimi i humbur prej datës 1 gusht


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një i ri nga Gjirokastra rezulton i humbur prej datës 1 gusht. Ai quhet Maradona Ibrahimi, 30 vjec, banues në lagjen ‘Punëtori’. Raportohet se ai ka problem me shëndetin. Nëna e tij, Marie Ibrahimi ka vënë në dispozicion një numër telefoni për këdo që ka informacion për të birin e saj; 069 75 32 382. Në komunikimin e fundit telefonik që nëna ka patur me djalin, ky i fundit i ka treguar se ndodhej në Sarandë. Edhe pse është bërë denoncim në policinë e Gjirokastrës dhe Sarandës, deri më tani s’ka asnjë gjurmë të tij.

©argjirolajm.net