Tërmeti lëkund sërish Shqipërinë, ja epiqendra dhe sa ballë ishte


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Një tërmet ka rënë mbrëmjen e sotme rreth orës 21:05 në Shqipëri sipas qendrës europiane sizmiologjike. Lëkundjet janë ndjerë pjesërisht në disa zona. Epiqendra ka qenë në detin Adriatik ose rreth 31 km nga Tirana. Lëkundjet kanë qenë me mganitudë 3 dhe me thellësi 27 km. Edhe Instituti i Gjeoshkencave Ujit dhe Mjedisit bën të ditur se epiqendra ka qenë në Adriatik, pranë gjirit të Lalzit.