Tërmet Peçi lëshon perlën e radhës: Nuk po e them për pordhë, por ne bëjmë investime në lartësinë e duhur (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Kryetari i Bashkisë së Tepelenës, Tërmet Peçi, shqyhet për gafat e tij. Së fundmi, teksa flet për investimet që bëhet në bashkinë që drejton, thotë se nuk po mburrej, apo siç thuhet rëndomtë “jo për p*rdhë”.

Gjatë një interviste për Televizionin e Gjirokastrës pak ditë më parë, Peçi ka thënë midis të tjera se “nuk bëjmë vetëm punime rekord, por dhe i kemi në cilësinë, lartësinë dhe saktësinë e duhur.

Këtë nuk e them as për pordhë. Është një fakt konkret”, shprehet ai.