Tërmet 7.1 ballë, shihni tronditjen live në studion televizive (VIDEO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Tërmeti prej 7.1 ballë që ka rënë në Kalifornia ka tronditur mijëra qytetarë amerikanë. Mes tyre ishin edhe dy drejtuesit e emsionit të CBS, të cilitë ishin në transmetim live. Të dy dallohen në video të trembur nga ajo se çfarë po ndodh. Lëkundja ka qenë e fortë.  Pak orë më parë Kalifornia është goditur ngë një tërmet 7.1 ballë. Dhjetra shtëpi të rrëzuara, disa prej tyre në zjarr. Rrugë të bllokuara dhe qytetarë që flenë jashtë banesave, kjo është situata në Kaliforninë Jugore.