Tenderi 132 milionësh, Bashkia Gjirokastër ‘zgjidh qesen’ për naftë, 10 milionë lekë më shumë se viti i kaluar


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Bashkia Gjirokastër ka shpallur fituesin e tenderit për blerje karburanti gjatë vitit 2019. Sipas dokumenteve që siguron Argjirolajm.net tenderi kap vlerën e rreth 132 milionë lekëve të vjetra. “Karburant makina/korrje/ngrohje, per nevojat e Bashkise dhe institucioneve te varesise”, ky është objekti i tenderit, i cili është fituar nga dy kompani; Bashkimi i operatoreve ekonomike “FLADY PETROLEUM ” dhe “OLSI” sh.p.k. Ajo që vihet re krahasuar me tenderin e vitit të shkuar, është fakti se këtë vit Bashkia Gjirokastër planifikon të shpenzojë më shumë për karburant. Tenderi i vjetshëm ishte rreth 122 milionë lekë të vjetra, ndërsa për vitin 2019 është rreth 10 milionë lekë më shumë. Mbase shtesa është bërë për fushatën elektorale.

©argjirolajm.net 

Tenderi i vitit 2018