“The Telegraph”: Berati, qyteti i dytë më i bukur në Europë (FOTO)


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Prestigjiozja “The Telegraph” ka publikuar një listë me 30 qytetet më të bukura në Europë.

Lista është përgatitur nga shoqata japoneze e agjentëve të udhëtimit ku janë paraqitur 30 destinacionet që nuk duhen humbur.

Berati është renditur i dyti në këtë listë.