Telefoni “Nokia 3310” akoma ka vlerë, ja sa kushton


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 300 euro. Por nuk mabron këtu. Kush ka akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet 90 tani vlerësohet 1500 euro. Mijëra euro kushton një Dremcast, 1 mijë euro vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë. 600 euro kushton një ëalkman i Sony. Në krye të tyre qëndron Ninetndo 64 dhe vlera e tij shkon në 2 mijë euro.