“Të betohem Edo nuk i thashë unë Likes, e bëri Mona me kokën e vet”, Rama tallet keq me Bashën


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Vendimi i papritur i Presidentit Ilir Meta për të anuluar datën e zgjedhjeve ka shfrenuar fantazinë në rrjet.
“Të betohem Edo nuk i thashë unë Likes, e bëri Mona me kokën e vet”- thuhet në një mem ku shfaqe kreu i PD Lulzim Basha. Këtë meme e ka postuar kryeministri Edi Rama.