Tavo: Synojmë të kalojmë turin e parë në kupat e Europës


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Presidenti i Luftëtarit, Grigor Tavo thotë se pas pjesëmarrjes në UEFA Europa Ligë, klubi i Luftëtarit do të synojë kalimin e turit të parë.  “Stadiumi do të marrë një tjetër pamje, por do të synohet edhe kalimi i turit të parë. Nëse bëjmë realitet këtë mision, së pari na duhet të tregojmë se jo rastësisht do të shkruajmë emrin në librin e historisë së futbollit gjirokastrit. Qëllimi ynë është dimensional, dhe një gjë është e sigurt, dhe u garantoj se stadiumi “Gjirokastra” do të ketë një pamje tjetër, që pakkush do ta besojë, koha do tregojë gjithçka”, është Tavo. Aktualisht Luftëtari qëndron në vendin e tretë të renditjes në Superligë.