Takim mes dy kryetarëve, ja qyteti i Kosovës me të cilin do të binjakëzohet Saranda


Na ndiqni në Facebook, Instagram dhe Youtube:
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Qytetet e Sarandës dhe Suharekës do të thellojnë më tej marrëdhëniet e binjakëzimit mes tyre.

Kështu u theksua sot gjatë një takimi mes kryebashkiakut të Sarandës, Adrian Gurma dhe kryetarit të komunës së Suharekës në Kosovë, Bali Muharremaj.

Muharremaj i uroi Gurmës suksese në detyrën e re me dëshirën që marrëdhëniet e binjakëzimit mes Suharekës dhe Sarandës të marrin një zhvillim të ri, duke patur vullnet të përbashkët.

Gjatë takimit Muharremaj e ftoi homologun Gurma për të qenë i pranishëm në festimet e Festarit, një feste lokale nga më tipiket e Suharekës, që lidhet me vreshtarinë dhe rrushin e prodhimin e verës.

Kryebashkiaku Gurma e falënderoi kreun e Komunës së Suharekës, të binjakëzuar me Sarandën prej 6 vitesh, duke e çmuar iniciativën e tij.

Kryebashkiaku Gurma tha se do t’i japim impuls të ri shkëmbimeve me interes të ndërsjelltë në disa fusha.