Zyrtarizohet vendimi/ këto janë llojet e makinave që nuk do të lejohen më të qarkullojnë në Shqipëri

Zyrtarizohet vendimi/ këto janë llojet e makinave që nuk do të lejohen më të qarkullojnë në Shqipëri

Zyrtarizohet vendimi për mos importimin e automjeteve me moshë më të vjetër se 10 vjet. Nga 1 Janari në doganat shqiptare nuk do të kryhet asnjë procedurë zhdoganimi për këtë kategori mjetesh, ndërkohë standardi i motorëve të lejuar është Euro 5 për autoveturat e reja dhe Euro 4 për ato të përdorura. “Në zbatim të […]