Thirrje për tregtarët e Gjirokastrës: Refuzoni të paguani tarifën në bashki, derisa të rregullohet çatia e tregut

Thirrje për tregtarët e Gjirokastrës: Refuzoni të paguani tarifën në bashki, derisa të rregullohet çatia e tregut

Tregu Industrial i Gjirokastrës që u inagurua 5 muaj më parë është larg të qenit një investim me standarde, ndonëse aty u shpenzuan rreth 300 milionë lekë të vjetra. Reshjet e borës dhe të shiut kanë përfunduar brenda dhe kanë dëmtuar mallrat e tragtarëve. Rreth 60 tregtarët me aktivitet të përditshëm aty e pritën me […]

Pa u mbushur 6 muaj nga inagurimi, Tregu Industrial i Gjirokastrës mbushet me ujë (VIDEO)

Pa u mbushur 6 muaj nga inagurimi, Tregu Industrial i Gjirokastrës mbushet me ujë (VIDEO)

Tregu i ri Industrial i Gjirokastrës u përurua në mesin e muajit korrik të vitit që shkoi. Investimi qindra milionë lekë i Bashkisë Gjirokastër u prezantua si një model suksesi dhe kryebashkiakja Zamira Rami pati deklaruar se do niste menjëherë punën për ndërtimin e tregut të fruta-perimeve. Por pa kaluar disa muaj nga inagurimi, tregu […]