Gjirokastër, një tjetër drejtor shkolle akuzon bashkinë: Na ndërruan vetëm ca llamba, asnjë investim tjetër

Gjirokastër, një tjetër drejtor shkolle akuzon bashkinë: Na ndërruan vetëm ca llamba, asnjë investim tjetër

Pas drejtorit të shkollës ‘Koto Hoxhi’ një tjetër drejtues bën akuza ndaj Bashkisë Gjirokastër për mungesë investimesh. Krenar Bazaiti, drejtori i shkollës ‘Naim Frashëri’ ka thënë në një intervistë për Tv Gjirokastra se shkolla nuk është dezinfektuar dhe nuk është lyer. Më tej ai rendit probleme të tjera si dritaret e shkatërruara, rrjeti elektrik i […]