Nuk është thjesht çështje defekti, kaldajat janë ilustrim i modelit të investimeve gjysmake të Bashkisë Gjirokastër

Nuk është thjesht çështje defekti, kaldajat janë ilustrim i modelit të investimeve gjysmake të Bashkisë Gjirokastër

Ndonëse ka rreth 1 vit nga investimi në sistemin e ngrohjes me kaldaja në shkollat e Gjirokastrës, ato nuk funksionojnë siç duhet. Disa ditë më parë, mësuesit e shkollës ‘Koto Hoxhi’, u kanë kërkuar nxënësve dhe prindërve të tyre, para për të blerë rezistenca, në mënyrë që të përballojnë të ftohtin e dimrit. Sot ishin […]

Gjirokastër, mësuesit e ‘Koto Hoxhit’ nuk presin bashkinë, marrin vetë lopatat për të hedhur kripë (FOTO)

Gjirokastër, mësuesit e ‘Koto Hoxhit’ nuk presin bashkinë, marrin vetë lopatat për të hedhur kripë (FOTO)

Situata nga reshjet e dëborës në qarkun Gjirokastër po shkon drejt përmirësimit. Përveç hapjes së rrugëvee nacionale, ARRSH e Rajonit Jugor po punon edhe në rrugët e brendshme të qytetit dhe sidomos në normalizimin e rrugëve pranë shkollave. Në fotot që sjell Argjirolajm.net shihen mësues të shkollës ‘Koto Hoxhi’ që po punojnë vetë për hedhjen […]