Dëbora, ja si është gjendja e rrugëve në vend

Dëbora, ja si është gjendja e rrugëve në vend

Rajoni Verior: Gjatë natës nuk ka pasur reshje. Në të gjitha akset ku ka prezencë ngricash, është bërë shpërndarja e kripës nga ana e kontraktorëve. Segmentet që janë të kalueshme me zinxhir, ose pjesërisht me zinxhir janë: Domaj-Draj Reç Ura e Cerenecit-Stebleve Kuben-Vasije Peshkopi-Qafë-Drajë Peshkopi-Ushtelencë Qafë Bualli-Krastë Trebisht-Doganë Në akset e tjera qarkullimi është normal. […]

Nesër dëborë dhe ngrica, ARRSH ka një paralajmërim për shoferët

Nesër dëborë dhe ngrica, ARRSH ka një  paralajmërim për shoferët

Autoriteti Rrugor Shqiptar ju njofton se nesër dhe në ditët në vazhdim priten reshje dëbore dhe ngrica, përkatësisht në veri, në verilindje dhe në juglindje.  Kompanitë e mirëmbajtjes janë në gadishmëri. Drejtuesit e mjeteve duhet të kenë kujdes, të respektojnë sinjalistikën rrugore dhe të jenë të pajisur me zinxhir dhe me goma dimërore. Gjithashtu të […]

E konfirmon Rama/ Këto janë dy rrugët e qarkut Gjirokastër që do të ndërtohen në vitin 2018

E konfirmon Rama/ Këto janë dy rrugët e qarkut Gjirokastër që do të ndërtohen në vitin 2018

Kryeministri Edi Rama ka diskutuar me grupet e interesit, kompanitë dhe sipërmarrjet për buxhetin e rrugëve për vitin 2018. Qeveria do të ketë një politikë agresive për sistemin e kontratave në ndërtimin e rrugëve, për “të mos lënë hapësira të pafundme për spekulime e mashtrime”, është shprehur kryeministri Edi Rama, në takimin e buxhetit për […]