Revolucioni në futboll, ja rregullat e reja që pritet të vendosen

Revolucioni në futboll, ja rregullat e reja që pritet të vendosen

Futbolli duket se është në prag të një revolucioni të rëndësishëm. Sipas gazetës Bild, ekspertët e International Football Association Board janë mbledhur në Londër dhe pritet të marrin vendime të rëndësishme.  Më kryesori ka lidhje me goditjet e penalltive. Tashmë nuk do lejohet goli pasi lojtari ka dështuar në goditjen e parë të penalltisë. Nëse […]