Plas ‘sherri’ për kalldrëmet në Gjirokastër, Mirela Kumbaro thirrje Zamira Ramit: Ndalo mjetet e tonazhit të rëndë, po dëmtohen pjesët e restauruara

Plas ‘sherri’ për kalldrëmet në Gjirokastër, Mirela Kumbaro thirrje Zamira Ramit: Ndalo mjetet e tonazhit të rëndë, po dëmtohen pjesët e restauruara

Teksa vijojnë punimet për restaurimin e kalldrëmeve në Pazarin e Gjirokastrës, në pjesën përballë godinës së Këshillit të Qarkut është vërejtur një punë jo e mirë. Pjesë të caktuara të atij kalldrëmi nuk janë si në gjendjen e mëparshme. Për këtë ka reaguar edhe ish-ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe njëherazi deputete e qarkut. Kumbaro […]