Sarandë, rrezikon mbytjen pushuesja nga Kosova

Sarandë, rrezikon mbytjen pushuesja nga Kosova

Një pushuese nga Kosova ka rrezikuar të mbytej mesditën e sotme, ndërsa lahej në det në zonën e plazhit Rinia në Sarandë. 60-vjeçarja Sabrie Hyseni kishte hyrë e vetme për t’u larë kur ka shfaqur probleme. Rojet bregdetare e kanë vënë re dhe janë zhytyr menjëherë në ujë duke e nxjerrë gruan nga deti. Ata […]