Paketa antishpifje, OSBE kundër bllokimit të mediave online

Paketa antishpifje, OSBE kundër bllokimit të mediave online

OSBE-ja vlerëson se ka përmirësime të dukshme në paketën anti-shpifje të paraqitur nga qeveria. Në një analizë që i është bërë projektligjit, organizata thekson si të rëndësishme heqjen e dispozitave të mëparshme lidhur me regjistrimin dhe bllokimin e emrit të domenit. Gjithashtu vlerësohet përdorimi i standardeve. OSBE thekson se “Është e nevojshme që legjislacioni i […]

Paketa ‘Antishpifje’, Rama porosit deputetët dhe ministrat: Çoni në gjyq këdo, edhe ata me profile në rrjetet sociale

Paketa ‘Antishpifje’, Rama porosit deputetët dhe ministrat: Çoni në gjyq këdo, edhe ata me profile në rrjetet sociale

Në vijim të paketës anti-shpifje, për të cilën kryeministri Edi Rama ka kohë që flet, ai ka propozuar disa pika të cilat do t’i paraqesë në mbledhjen e zgjeruar të grupit të PS dhe qeverisë. Nëpërmjet një statusi në Facebook, ai i ka nxjerrë këto pika, pas akuzave të shumta që kanë ardhur nga radhët […]

Rama tregon sa do të paguajnë ata që shpifin

Rama tregon sa do të paguajnë ata që shpifin

Kryeministri Edi Rama ka treguar pak më shumë për idenë e një pakete antishpifje të hedhur dje nga ai vetë në një postim në Twitter. Po në këtë platformë, pas zërave nga opozita që e krahasonin këtë paketë me nenin e famshëm të komunizmit për agjitacionin dhe propagandën, Rama thotë se nuk do jetë një […]