Sarandë, qendra shëndetësore ku thërret qameti. Pa ujë, pa drita dhe pa banjë. Edhe një gafë e drejtorit Arjan Kalcuni (FOTO)

Sarandë, qendra shëndetësore ku thërret qameti. Pa ujë, pa drita dhe pa banjë. Edhe një gafë e drejtorit Arjan Kalcuni (FOTO)

Emisioni “BOOM” në Rtv Ora News denoncoi mbrëmjen e sotme mungesën e kushteve në ambulancën e fshatit Gjashtë në Sarandë. Ambulanca është vendosur në katin e parë të një objekti privat. Një hapësirë sa për një tualet. Pa mjek, pa ujë, pa drita, pa tualet. Banorët ankohen duke u shprehur se mungesa e kushteve mban […]