Impakti i rrugës Kardhiq-Delvinë: Gjirokastra dhe Saranda me ofertë të përbashkët turistike

Impakti i rrugës Kardhiq-Delvinë: Gjirokastra dhe Saranda me ofertë të përbashkët turistike

Puna për ndërtimin e rrugës së re kombëtare Delvinë-Kardhiq që do të ketë një ndikim të madh në ekonomi dhe turizmin në zonë. Rruga do të shkurtojë distancat Tiranë-Sarandë me vetëm 3 orë si dhe do të kthejë qytetin e Gjirokastrës dhe Sarandës në një ofertë të përbashkët turistike. Punimet për ndërtimin e rrugës Kardhiq–Delvinë, […]