Nuk ka Zot dhe as jetë pas vdekjes, mos mbani iluzione të kota. Trondit libri i shkencëtarit Stephen Hawking

Nuk ka Zot dhe as jetë pas vdekjes, mos mbani iluzione të kota. Trondit libri i shkencëtarit Stephen Hawking

“Zoti nuk ekziston, ka forma të tjera jete krahas asaj në Tokë dhe udhëtimi në kohë është i mundur”. Këto janë disa nga përfundimet e shkencëtarit Stephen Hawking në librin që ai ka shkruar pak para vdekjes. “Nuk ka një qenie të mbinatyrshme që ka krijuar universin dhe fatin tonë nuk e drejton askush. Kjo […]