Gjirokastër, babai i Kaçifas shkoi mbrëmë në morg për trupin e djalit, por nuk u lejua nga policia

Gjirokastër, babai i Kaçifas shkoi mbrëmë në morg për trupin e djalit, por nuk u lejua nga policia

Trupi i pajetë i Kostandinos Kaçifas vazhdon të qëndrojë në morgun e spitalit ‘Omer Nishani’ Gjirokastër. Gjatë mbrëmjes së djeshme në morg ka shkuar babai dhe të afërm të tij për të tërhequr trupin. Por ata nuk janë lejuar nga policia. Në morg kishte oficerë të FNSH-së që ruanin ambientin. Trupi është mbajtur kaq gjatë […]