Lista e Gjirokastrës, Mimoza Çomo i bindet Bashës, refuzon të marrë mandatin e deputetit

Lista e Gjirokastrës, Mimoza Çomo i bindet Bashës, refuzon të marrë mandatin e deputetit

Ndërkohë që KQZ ka mandatuar 3 deputetët e rinj të opozitës të cilët janë Ambra Borova (LSI), Arben Elezi (PD) dhe Adriatik Alimadhi (PD) paralelisht ka shpallur dhe listën emërore të moszgjedhshmërisë të kandidatëve të opozitës. Kandidatët që kanë refuzuar të marrin mandatin në KQZ janë: Mimoza Como, qarku Gjirokaster, PD Marta Male, Qarku Korce, […]

Zgjedhjet lokale, 5 kandidatët e mundshëm të PD-së për Gjirokastrën

Zgjedhjet lokale, 5 kandidatët e mundshëm të PD-së për Gjirokastrën

Opozita e ka nisur me bojkot të Kuvendit sesionin e ri parlamentar. Parashikohet një vjeshtë e trazuar politikisht, me protesta dhe zhvillime të tjera që shtojnë tensionin deri në zgjedhjet lokale të vitit 2019, për të cilat natyrisht që po përgatitet edhe opozita. Ndonëse jemi ende shumë larg zyrtarizimit të kandidatëve, disa emra kanë nisur […]