Dështimi në shtëpi me Kastriotin, ja si e justifikon humbjen trajneri i Luftëtarit: Ata vetëm parkuan autobusin…

Dështimi në shtëpi me Kastriotin, ja si e justifikon humbjen trajneri i Luftëtarit: Ata vetëm parkuan autobusin…

Trajneri i Luftëtarit, Milosh Koshtiç, ka deklaruar se nuk e priste një humbje të tillë dhe se skuadra e tij nuk e meritonte këtë disfatë. Në fjalët për “SuperSport”, ai deklaroi se ekipi i tij kishte luajtur më mirë se krutanët, të cilët i akuzoi për ‘parkim autobusi”.  Për humbjen e sotme “Rezultati nuk është […]