Mbyllen 41 degë në universitetet e rretheve, mes tyre edhe në Gjirokastër

Mbyllen 41 degë në universitetet e rretheve, mes tyre edhe në Gjirokastër

12 programe studimi janë mbyllur këtë vit të ri akademik në universitetin Aleksandër Xhovani në Elbasan.Mes tyre janë matematikë-fizika, bio-kimia dhe një sërë programesh të gjuhëve të huaja. Ndërkohë 6 programe të tjera janë në rrezik mbyllje, mes të cilave gjuhë-letërsia, histori-gjeografia, gazetaria apo psikologjia. Në Universitetin e Vlorës “Ismail Qemali” rrezikojnë të mbyllen katër […]