Protesta në Këlcyrë, deputeti i ‘djegur’ jep alarmin: Policia shoqëron kryetarin e PD-së

Protesta në Këlcyrë, deputeti i ‘djegur’ jep alarmin: Policia shoqëron kryetarin e PD-së

Nga Tritan Shehu Terror ne Kelcyre ne mbrojtje te abuzivizmit e arrogances qeverisese. Ne Kelcyre sot jemi perballe nje operacioni policor terrorizues ndaj banoreve, per t’i bere ata te heshtin per projektin fantazem me vlere miliona Euro e procedurat anti ligjore, qe kerkon te hedhe ne rruge shume familje, gje qe nuk do ta arrijne […]

Zgjidhet kryetari i ri i PD-së në Këlcyrë. Prova për procesin farsë: Dy kandidatët e tjerë morën 7 vota

Zgjidhet kryetari i ri i PD-së në Këlcyrë. Prova për procesin farsë: Dy kandidatët e tjerë morën 7 vota

Për Këlcyrën nuk ka surpriza. Kryetari aktual i PD-së, Luan Malko, është rikonfirmuar për drejtimin e partisë përmes një procesi farsë. Ai mori 56 vota të delegatëve, ndërsa dy kandidatët e tjerë, Arben Dosti dhe Griseld Selami, morën së bashku 7 vota. Skenari është i njëjtë edhe këtu. Një kandidat i paracaktuar për të qenë […]