Facebook në alarm, sulmohen rreth 50 milionë llogari

Facebook në alarm, sulmohen rreth 50 milionë llogari

Rreth 50 milionë llogari të përdoruesve të Facebook janë sulmuar. Lajmin e raporton BBC duke cituar burime brenda kompanisë Facebook, e cila shpjegon se sulmuesit kanë shfrytëzuar opsionin ‘View As’ për të marrë kontrollin e llogarive të njerëzve. Shkelja u zbulua ditën e martë dhe për këtë është në dijeni gjithashtu edhe policia. Tashmë gabimi […]