Zgjedhjet, KQZ mban pezull çertifikimin për 4 bashki të qarkut Gjirokastër

Zgjedhjet, KQZ mban pezull çertifikimin për 4 bashki të qarkut Gjirokastër

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e pasdites së djeshme, mori në shqyrtim projektvendimet për shpërndarjen e mandateve për disa bashki të vendit, mes tyre edhe Gjirokastra, Memaliaj, Dropulli dhe Përmeti. Por nuk u arrit të merrej një vendim përfundimtar. Me gjasë do të ketë vendim gjatë ditëve të ardhshme. KQZ rrëzoi kërkesën e Bindjes […]

KQZ u jep sot mandatin 6 deputetëve që do të zëvendësojnë opozitën. Një nga lista e Gjirokastrës

KQZ u jep sot mandatin 6 deputetëve që do të zëvendësojnë opozitën. Një nga lista e Gjirokastrës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’u japë sot mandatin, 6 deputetëve të tjerë të listës, që kanë vendosur të marrin mandatet e djegura nga opozita. 3 kandidatë janë nga PD dhe 3 nga LSI. Nga listat e PD, Majlinda Halili do të marrë mandatin Gent Strazimirit në Tiranë. Lefter Maliqi do të marrë mandatin e […]