Drejtori pranon rritjen e çmimit për ushqimin në kopshtet e Gjirokastrës, prindërit kundërshtojnë (VIDEO)

Drejtori pranon rritjen e çmimit për ushqimin në kopshtet e Gjirokastrës, prindërit kundërshtojnë (VIDEO)

Dy ditë më parë Argjirolajm.net publikoi mesazhin e një nëne nga Gjirokastra dërguar ‘Jeta Osh Qef’ lidhur me rritjen e pagesave për fëmijët në kopësht. Më pas ne kontaktuam me vetë nënën për të mësuar më tepër detaje rreth skemës se si Bashkia Gjirokastër zhvat prindërit në kopshtet publike, duke filluar që nga pagesa për […]

Prindërit e Gjirokastrës si bankomat për bashkinë, veç taksave paguajnë për çdo gjë tjetër në kopshte. Ja tarifat që nuk dihet ku përfundojnë

Prindërit e Gjirokastrës si bankomat për bashkinë, veç taksave paguajnë për çdo gjë tjetër në kopshte. Ja tarifat që nuk dihet ku përfundojnë

Një histori e turpshme dhe zhvatëse po zbulohet me mënyrën se si Bashkia Gjirokastër menaxhon kopshtet shtetërore në qytet. Në fakt ata që kanë fëmijë e dinë më mirë se kushdo tjetër këtë gjë, por ne po sjellim në vëmendje të publikut të gjerë detaje të tjera, duke marrë shkas nga mesazhi i një nëne […]