Kjo është dieta detox që ju duhet pas festave

Kjo është dieta detox që ju duhet pas festave

Kjo është dieta detox që ju duhet pas festave Tani ndiheni të shëndoshë të fryrë dhe sigurisht pak në faj. Gjëja që secili prej nesh do të donte është që t’i heqim sa më parë ato kilogramët e padëshiruara që na i dha gjeli i detit. Për ata që i urrejnë dietat drastike kemi një […]