Alarmi për Zagorinë, flet kreu i shoqatës: Natyra shqiptare po shkon drejt Kandaharit (VIDEO)

Alarmi për Zagorinë, flet kreu i shoqatës: Natyra shqiptare po shkon drejt Kandaharit (VIDEO)

Edhe parku kombëtar i Zagorisë rrezikohet nga dëmtimi dhe shkatërrimi për shkak të ndërhyrjes që do të kryhet në kuadër të një projekti për kërkimin e arit të zi. Kryetari i Shoqatës Zagoria, Andon Pango, shprehet se këto shpërthime rrezikojnë të shkatërrojnë natyrën duke sjellë pasoja të pariparueshme. Pango: Zagoria është zonë turistike, një zonë […]